Tlf: 69 83 84 00 post@sorbyutleie.no Åpningstider: man-fre 0700-1600

Om oss

Sørby utleie as ble etablert i mai 2005, og er i dag 100% eid av Sørby Holding As.

Sørby utleie as ble etablert i mai 2005, og er i dag 100% eid av Sørby Holding As.

Sørby utleie as ble etablert i mai 2005, og er i dag 100% eid av Sørby Holding As.

Vi er et middels stort utleieselskap i vekst, som har hovedfokus på kvalitet og service! Vi er små nok til å bry oss! 

Siden oppstarten i 2005 har vi vokst sakte, men sikkert! Vi har i dag 47 ansatte og hadde i 2020 en omsetning på 200 mill.

Hovedlager og administrasjon befinner seg på Holtskogen industriområde, Hobøl. Vi har underavdelinger i Vestby, Sarpsborg og Halden.

I slutten 2020 flyttet vi inn i et nytt og moderne utleiesenter på Holtskogen, Hobøl. Anlegget som er bygget med massivtre er fremtidsrettet og lagd med et stort fokus på Helse og MILJØ. Vi har bygd et topp moderne vaskeanlegg. Store deler av vannet som blir brukt her kommer fra oppsamling av regnvann. Dette vannet blir renset og gjenvunnet 80% om og om igjen. Til slutt renser vi vannet opptil 99% rent før det slippes ut i det offentlige avløpet. Løsninger som dette, solceller på alle takflater og en stadig en større satsing på vår E-Serie (100% Elektriske) maskiner med mye mer gjør at vi er Norges mest miljøvennlige utleiesenter.

E-serie er en satsning Sørby Utleie legger mye vekt på. Det blir stadig mer og flere prosjekt som har et fokus på MILJØ. Vi har en stor maskinpark av lifter, gravemaskiner, hjullastere, småutstyr og varme som kun bruker strøm. Dette er en serie vi er stolte av.

Vårt geografiske hovedområde er det sentrale Østlandsområdet, men vi har også leieavtaler løpende i hele Norge. Våre kunder spenner seg fra private kunder til de største riksentreprenørene i Norge.

Vårt mål er å ha et bredt spekter av utleieprodukter som brer seg fra enkelt håndverktøy, lifter og til store gravemaskiner på 30 tonn. Det vi ikke har, skaffer vi! Utleieparken teller i dag over 2200 enheter med smått og stort. Vi har egne biler som transporterer ut utstyr raskt og effektivt. Vi jobber gjerne natt og dag for å holde deg som kunde fornøyd og for å klare dine tidsfrister! Ta kontakt med oss og vi lover å hjelpe deg med dine utfordringer! SUPER SERVICE, ALLTID!